Boek uw kamer

Afslanken

Icoone Lipomassage

Bij start abonnement verplicht Icoone pakje aan te kopen € 35

Abonnement 10 beurten + 1 gratis beurt

Een nieuwe, innoverende techniek in de strijd tegen cellulitis en huidverslapping!

Dankzij de wetenschappelijke inzichten van Dr. Guimberto (plastisch chirurg) in de opbouw van bindweefsel hebben de ingenieurs een volledig nieuw concept bedacht dat resulteert in de Icoone.

Informatie

Icoone is een techniek waarbij huid- en onderliggend bindweefsel via 1180 micro-aspiraties per dm2 gestimuleerd wordt, de ROBODERMIE. De Icoone is een pijnloze en natuurlijke methode waarmee wij cellulite sterk kunnen laten afnemen of bijna geheel laten verdwijnen. . Deze intensieve huidmassage herstelt de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat weefselblokkades, die de oorzaak zijn van cellulite en vetophopingen, worden opgeheven

Hiermee wordt de huid en onderliggend bindweefsel via zuiging omhoog getrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkop, maar ook door de rollen zelf. Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair!

De Icoone wordt toegepast als kuur. In circa tien à 20 behandelingen (één à twee keer per week) kunnen wij prachtige resultaten boeken. Afhankelijk van persoon tot persoon.

De indicaties zijn:

  1. cellulitis
  2. bloedsomloop en lymfeproblemen (bv. zware benen)
  3. verslapte huid (meer en betere collageen en elastine productie)
  4. plaatselijke vetophoping ( o.a. ook ideaal bij mannen love handles )

 

Resultaat:

  1. bodycontouring en sculpting (mooi silhouet)
  2. gladde en strakke huid
  3. zeer aangenaam en enorm relaxerend