Boek uw kamer

Afslanken

Lymfopress

Lymfestimulatie van armen, benen en buik.
Verlichten van zware benen en voeten, ook tijdens de zwangerschap.

Er wordt gewerkt met een drukfase en een drukloze fase.
Lymfedrainage is een zeer effectieve manier om het afweersysteem te versterkken, overtollig lymfevocht af te voeren en afvalstoffen te verwijderen.

Lymfopress

Lymfopress + detox wrap OF afslank wrap ( PASSIEVE LYMFEDRAINAGE )

€55 30min.

Suppl. € 25 (ideaal i.c.m. infra – rooddeken  )

Kan steeds bij een manicure - Gelaatsverzorging gecombineerd worden.

Ontgiften tijdens een andere behandeling. 10% korting op uw Lymfopress 

Passieve lymfedrainage - ontgiften - betere afvoer afvalstoffen - betere afvoer lymfe - beter doorbloeding - betere afvoer overtollig vocht

 

BIO LYMFATIC DRAINER (ACTIEVE INTENSIEVE LYMFEDRAINAGE )

€ 85 75min.

Lichaam € 85

Gelaat € 25

klei pakking € 45

Infrarood deken € 25

COMBINATIE TEN TOP :

Infrarood deken - Lymfedrainage - kleipakking  (lichaam) € 145

Suppl. suikerscubbing € 45

Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden.

Met de BIO LYMFATIC DRAINER werken we met een drainagetechniek & laten we uw energie weer op volle toeren draaien:

Het volledig lichaam wordt aangepakt

U voelt uw lichaam bruisen door de betere energiedoorstroming 

 Uw huid straalt weer Uw geest is wakker geschud

Kortom, we brengen uw persoonlijk energiereservoir tot een maximum

Drainage heeft een schitterende inwerking op de 5 fluides van het lichaam:

*De energiecirculatie van de spieren

*De arteriële bloedcirculatie

*Het bindweefsel

*De veneuze –en lymfecirculatie

*De watercirculatie

TIP : combineer dit met onze 5 elementen Klei masker voor het lichaam

Vitaliteit Filosofie > HOUT De cyclus van de 5 elementen start bij het Hout. Het element Hout staat voor de energiecirculatie. De Houtproducten beschermen de huid tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april. Ze ondersteunen een optimale energiebalans, en beschermen tegen de klimatologische invloed wind. De Houtproducten zorgen voor een diepe reiniging van de poriën bij een vette huid, zwarte puntjes en verhelderen pigmentvlekken. Het Houtelement vertegenwoordigt de energiecirculatie, de spieren. Houtproducten verwarmen koude zones en verminderen cellulite. De kernkracht van het Houtelement is vitaliteit.

Uitstraling Filosofie > VUUR Het Houtelement gaat over in het Vuurelement. Het element Vuur staat voor de bloedcirculatie. De Vuurproducten beschermen de huid tijdens de energetische zomer van 6 mei tot en met 19 juli. Ze ondersteunen een optimale energiebalans. De Vuurproducten zorgen voor een verzachting, verfrissing en kalmering van de gevoelige huid, huid met couperose. Het Houtelement vertegenwoordigt de bloedcirculatie. Vuurproducten helpen bij spataders, een verhit lichaam en transpiratie. De kernkracht van het Vuurelement is uitstraling.

Zuiverheid Filosofie > AARDE Het Aarde-element staat voor het bindweefsel. De Aardeproducten beschermen de huid tijdens de vier seizoensovergangen, van 18 januari tot en met 4 februari, van 18 april tot en met 5 mei, van 20 juli tot en met 6 augustus en van 21 oktober tot en met 7 november. De Aardeproducten zorgen voor een ontspanning en zuivering. Het Aarde-element wordt ingezet voor de behandeling van acné, onzuiverheden, cystes en grove poriën. Aardeproducten staan centraal bij de behandeling van overgewicht. De kernkracht van het Aarde-element is zuiverheid.

Lichtheid Filosofie > METAAL Het Metaalelement staat voor de veneuze bloedcirculatie en de lymfecirculatie. De Metaalproducten beschermen de huid tijdens de energetische herfst van 7 augustus tot en met 20 oktober. De Metaalproducten vullen de mineralen weer aan, en geven zuurstof. Ze verhogen de elimiantie van toxines via de lymfe. Metaalproducten worden gebruikt bij droge, doffe en vale huid. Op het lichaam worden ze ingezet bij zware benen en lymfestagnatie. De kernkracht van het Metaalelement is lichtheid.

Dynamisme Filosofie > WATER Het Waterelement volgt het Metaalelement op. Water staat voor de waterhuishouding. De Waterproducten beschermen de huid tijdens de energetische winter van 8 november tot en met 17 januari. De Waterproducten verhogen de spankracht van de huid, de tonus. Aanbevolen bij huidverslapping, lijntjes en rimpeltjes. Waterproducten worden gebruikt bij vochtretentie, en het verlies van elasticiteit en stevigheid op het lichaam. De kernkracht van het Waterelement is dynamisme.

Boek behandeling

Informatie

De lymfopress is een hele rustige massagetechniek die werkt met drukmassage. Verlichten van zware benen en voeten, ook tijdens de zwangerschap.

Resultaten:

  • verbetert de bloedcirculatie
  • vermindert koude handen en voeten
  • lymfedrainage
  • vermindert opgeblazen en zwaar gevoel
  • vermindert cellulite

Dit wordt gecombineerd met een lichaamsmaskers en afgewerkt met de lichaamsgels van Phyto 5 afhankelijk van het probleem.