Boek uw kamer

Behandelingen

Ontharing: permanent ECURI IPL

Nooit meer last van haargroei - nooit meer harsen, scheren of epileren altijd glad - altijd perfect - geen droom maar echt.

ECURI IPL is een veilige techniek. De apparatuur is CE gekeurd en voldoet aan de strenge Europese ISO normen. Elk apparaat wordt afzonderlijk getest en regelmatig gecontroleerd. We zijn verplicht om een degelijke opleiding te volgen en zijn gecertificeerd. Wij moeten regelmatig bijscholing volgen, zo bent u steeds in veilige handen en wordt het perfecte, snelle resultaat bekomen. Ecuri techniek is al meer dan 20 jaar op de markt en heeft zijn resultaten en effectiviteit bewezen. In de medische wereld worden hun toestellen hoog aangeprezen en dokters stappen gestadig over op Ecuri omwille van de deskundige uitleg en de kennis van de firma omtrent laserbehandelingen.

IPL Permanente ontharing

Behandelingen MAN

   

Kin

€65  

Wangen

€95  

Tussenstuk wenkbrauwen

€45  

Volledige benen

€250  

Onderbenen incl. knie

€155  

Bilnaad

€95  

Sliprand

€75  

Full swimline

€165  

Oksels

€85  

Armen

€120  

Rug

€125  

Rug + bovenarmen

€155  

Borst

€100  

Buik

€100  

Buik + Borst

€165  

Bovenlip

€55  

Behandelingen VROUW

   

Bovenlip

€45  

Kin

€55  

Wangen

€60  

Tussenstuk wenkbrauwen

€45  

Volledige Benen

€200  

Onderbenen incl. knie

€125  

Bovenbenen

€100  

Onderbenen + achterkant bovenbenen

€149  

Bikini sliprand

€75  

Brazilian (streepje)

€90  

Hollywood (full bikini proof)

€100  

Bilnaad

€75  

Bilnaad + billen

€100  

Oksels

€75  

Armen tot helft bovenarm

€100  
Boek behandeling

Informatie

Harsen, scheren en epileren, voor veel mannen en vrouwen een continu terugkerende handeling. Het is lastig en het kost veel tijd en waarom zou je als je nu op een snelle, veilige en betrouwbare manier bijna voorgoed van die lastige haren af kan zijn. In een klein aantal korte behandelingen is het haar zo goed als voorgoed verdwenen.

Pijnloos?
Elke lichtpuls voelt als een licht prikje of kneepje. Vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid schiet. Verdoven is niet noodzakelijk, nagenoeg iedereen verdraagt de behandeling goed. Enkel op de fijne huiddelen kan dit als gevoeliger aanvoelen en kan een lichte roodheid optreden. Dit is niet ernstig en roodheid verdwijnt binnen enkele uren.

Definitief?
Ecuri -IPL is een huidvriendelijke techniek waarbij de gefilterde lichtflits de haarwortel vernietigd. Speciale spectrum Filters laten alleen het licht door wat door de haarwortel wordt opgenomen. De huid er omheen wordt niet beschadigd. De lichtflits wordt begeleid door een zwakke elektrische stroom die de haarwortel als het ware voorverwarmt. Hierdoor kan de lichtflits nog effectiever haar werk doen. Gemiddeld heb je min. 8 behandelingen nodig om al het haar nagenoeg te laten verdwijnen. Er zijn individuele verschillen, bij sommige kan er resultaat zijn na 4 behandelingen. Andere pas na 10 behandelingen. Oorzaken hiervan zijn: gebruik van hormonen - stress - medicatie - zwangerschap - dikte van het haar en kleur van het haar. De lichtpuls zal beter aangenomen worden op donkere en dikkere haren. Maar zal ook de lichtere en fijnere haren aantrekken met een langere behandelingsperiode.

Tussen elke behandeling ligt een periode van 6 tot 10 weken. U heeft het beste resultaat als u 3 dagen vooraf het haar afscheert. U mag tijdens de kuur niet epileren of harsen. Scheren of Veet-crème is wel toegestaan. Wij adviseren om tijdens de kuur de behandelende delen af te dekken als u gaat zonnen of gebruik maakt van de zonnebank. Dit om pigmentverschuiving tegen te gaan. De resultaten zijn mede afhankelijk van u als klant. Indien u tussen de sessies toch haren uittrekt, duurt het effect veel langer. Soms moet je door de periode heen van het scheren maar na een jaar zelfs minder bent u af van scheren of harsen. Ik als Schoonheidsspecialiste, sta reeds 20 jaar in het vak, stond ook argwanend tegen alles wat met definitieve ontharing en laserbehandeling te maken heeft. De techniek is zodanig geëvolueerd dat er geen nadelen aan verbonden zijn. Ook doordat de apparatuur in de medische wereld gebruikt wordt ben ik er toch mee gestart en sta nog iedere dag versteld van de resultaten. Wenst u meer info vraag gerust vrijblijvend een woordje uitleg. Zo bent u gerustgesteld en gaat u tevreden de wereld tegemoet.