Boek uw kamer

Behandelingen

Permanente Make-Up

Doel van permanente make-up?

Door bepaalde punten in uw gelaat op een perfecte manier te accentueren, verkrijgt u een verbetering van uw natuurlijke uiterlijk. U kunt er bovendien nog probleemloos gewone make-up over aanbrengen.

Permanente Make-Up

Ogen boven OF onder

€200

Ogen boven en onder

€350

Wenkbrauwen

€350

Lippen

€400
Boek behandeling

Informatie

Méér dan zomaar een lijntje of accent! U krijgt een perfect uitgesproken gelaatsuitdrukking. Want ook met slechts een kleine ingreep kunt u er elke dag gewoon goed uitzien!
Permanente make-up, een investering in jezelf!

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?

Met een ultrafijn, steriel wegwerpnaaldje brengen we in de bovenste huidlaag een huidvriendelijke pigmentvloeistof aan. Zo corrigeren we de lipcontour, accentueren we de ogen en worden de wenkbrauwen bijgewerkt.
Precies omdat de pigmenten niet dieper dan in de bovenste huidlaag doordringen, is permanente make-up (PM) niet definitief en is er bijgevolg een groot verschil met het aanbrengen van een tatoeage. Door het natuurlijke celvernieuwingsproces slijten de pigmenten er bij PM geleidelijk aan terug uit (tussen 2 à 5 jaar). Ondertussen kunt u er echter wel mee zwemmen, douchen, enz... Kortom, met PM ziet U er op elk moment gewoon onberispelijk uit!

We gebruiken voor onze maquillages steeds produkten zonder allergene stoffen. D.w.z. zonder parabenen, parfum, schadelijke kleurstoffen, talk, olie, ... Het is echter steeds aangewezen na make-up uw huid steeds goed te reinigen met een aangepaste oogdemaquillant en reinigingsmelk of gel voor het gelaat. Dit om verstopte poriën of zwarte puntjes te vermijden. Aangezien de huid zweet en talg produceert en zich vermengd met de huid kan men dit toch in de hand werken. Een zuivere huid is trouwens een bron van een mooie uitstraling en vermijd je een ongezonde blik.


Hoe verloopt de behandeling?

Wij zullen u eerst een vragenlijst geven om uw medische gegevens op in te vullen. Die kunnen immers invloed hebben op de behandeling. We kiezen samen met u de kleur en de vorm van de PM en ook voor de nabehandeling worden instructies uitgelegd.
Dan begint de eigenlijke pigmentatie. Die duurt ongeveer een uur. Na de behandeling brengen we een verzorgende crème aan die u nog enkele dagen verder moet gebruiken. Om sommige punten bij te werken is er bovendien na vier à zes weken nog een nabehandeling nodig. Die is echter volledig gratis.