Boek uw kamer

Behandelingen

Spray-Tanning

Waarom afzien en je huid doen verouderen in de zon? Kies voor Spray Tanning Met HE – SHI zowel voor dames & heren is dit de ideale oplossing voor je feest – vertrek op reis OF een verzorgd uiterlijk met een bruin tintje!

 

Spray Tanning

Benen

€25  

He-Shi is een zelfbruiner die een huidverbeterend alternatief biedt om een mooie, gezonde, bruine teint te verkrijgen waar we allemaal van dromen zonder de risico's van schadelijke UV-stralen!

Al de He-Shi producten bevatten 100% natuurlijke DHA en bevatten de unieke, professionele, multifunctionele formule die zorgt voor fantastische resultaten!

INSTANT NATUURLIJKE KLEUR - VEGAN - AlCOHOL  &  PARABEENVRIJ

 

He-Shi werkt snel en gemakkelijk dankzij het duidelijke 3 step-process:​​

  1. Voorbereiding: hoe beter je de huid voorbereidt op de zelfbruiner, hoe langer het effect van de zelfbruiner zal blijven. Scrub je huid met behulp van de Exfoliating Gloves van He-Shi.
     

  2. Kies je favoriete He-Shi zelfbruiner: al onze zelfbruiners hebben een instant, natuurlijk effect. De producten zijn praktisch geurloos, drogen na max. 5 minuten en hebben een vlekkeloos resultaat. Dankzij de Tanning Mitt is het aanbrengen van je zelfbruiner nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het zorgt voor de 'See where you go'-formule. 
     

  3. Onderhoud & Finishing touch: Voor de ideale afwerking en voor het onderhoud van je perfecte kleurtje hebben we de Day to Day Gradual Tan en de Fusion Multi-Bronze. 

Armen gelaat hals décolleté Rug

€25  

Volledig lichaam

€39  
Boek behandeling

Informatie

Na een Spray tanning in het instituut kan u dit ook verder thuis onderhouden OF zelf uitvoeren met ons Tanning producten van HE-SHI.

Ideaal is 2 dagen vooraf een intensieve scrubbing laten doen zodat alle dode huidcellen grondig weg zijn. Zo zal je een mooiere teint hebben.

Vraag zeker naar onze producten.