Boek uw kamer

Body Men/Woman/Kids

Spray Tanning

Spray Tanning

Benen

€25  

He-Shi is een zelfbruiner die een huidverbeterend alternatief biedt om een mooie, gezonde, bruine teint te verkrijgen waar we allemaal van dromen zonder de risico's van schadelijke UV-stralen!

Al de He-Shi producten bevatten 100% natuurlijke DHA en bevatten de unieke, professionele, multifunctionele formule die zorgt voor fantastische resultaten!

INSTANT NATUURLIJKE KLEUR - VEGAN - AlCOHOL  &  PARABEENVRIJ

 

He-Shi werkt snel en gemakkelijk dankzij het duidelijke 3 step-process:​​

  1. Voorbereiding: hoe beter je de huid voorbereidt op de zelfbruiner, hoe langer het effect van de zelfbruiner zal blijven. Scrub je huid met behulp van de Exfoliating Gloves van He-Shi.
     

  2. Kies je favoriete He-Shi zelfbruiner: al onze zelfbruiners hebben een instant, natuurlijk effect. De producten zijn praktisch geurloos, drogen na max. 5 minuten en hebben een vlekkeloos resultaat. Dankzij de Tanning Mitt is het aanbrengen van je zelfbruiner nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het zorgt voor de 'See where you go'-formule. 
     

  3. Onderhoud & Finishing touch: Voor de ideale afwerking en voor het onderhoud van je perfecte kleurtje hebben we de Day to Day Gradual Tan en de Fusion Multi-Bronze. 

Armen gelaat hals décolleté Rug

€25  

Volledig lichaam

€39  
Boek behandeling

Informatie