Boek uw kamer

Skin & body

Verwijderen rosacea/ couperose

Diffuse roodheid, rode vlekken en rode adertjes, rosacea kunnen snel en effectief verwijderd worden met de Tele'way.
Couperose is goed te bestrijden.

Afhankelijk van de gevormde couperose zijn er meestal min. 5 behandelingen nodig.

Vanaf 5 beurten 5% korting op de bijkomende behandelingen
(afhankelijk van het gewenste resultaat)

Verwijderen rosacea/ couperose

Lazer couperoze / rosacea

€ 95

Met laser worden de haarvaatjes als het ware vernietigd. / Rosacea zal daardoor ook minderen - 2 tot  5 behandelingen nodig 

Ideaal bij algemene roodheid over het gehele gelaat.

Dit neemt niet weg dat er nog steeds kleine adertjes te kop kunnen opsteken. Deze kan men dan na de laser kuur best behandelen met de Ecuri couperose pen.

Het gebruik van de juiste thuisverzorging zal het resultaat sterk in toom houden. 

Echter we proberen zoveel mogelijk de oorzaak eerst te achterhalen,als er rosacea mee gemoeid is.  We zorgen dat de huid gekalmeerd staat en gaan dan pas over naar laser behandeling.

Couperose gelaat met Tele'away

€ 55 gelaat / € 95 lichaam

Oneffenheden verwijderen

Tele’way is een groot succes. Storende oneffenheden in de huid worden in enkele seconden nagenoeg pijnloos verwijderd. Ontsierende fibromen, steelwratten, pigmentvlekken en gesprongen adertjes verdwijnen voorgoed. Tele’way-behandelingen worden ondersteund door de producten van Juliette Armand om de huid verder op een correcte manier thuis te behandelen & zo het resultaat te bewaren.

Opgelet : bij adertjes kunnen we enkel de rode adertjes verwijderen !

Verwijdert definitief

 

  • tele’s (gesprongen adertjes)
  • fibromen
  • wratten
  • pigmentvlekken
  • vetknobbels
  • andere onregelmatigheden in de huid

 

Boek behandeling

Informatie

Ontsierende, rode adertjes worden met een naaldje ingeprikt, bij iedere prik gaat zwakstroom door het adertje en de eiwitten in het bloed stollen. Het adertje verdwijnt direct. Het enige dat nadien nog even duurt zijn minikorstjes die zich vormen, maar na enkele dagen is dit reeds verdwenen. Afhankelijk van de verzorging van uw huid thuis, zal dit genezingsproces vlugger herstellen. U kan direct na de behandeling terug gaan werken. De ideale oplossing voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van rode adertjes rond de neus – kin  - wangen – decolleté – benen. Biedt een ware verlossing met effectief resultaat. 

Een dunne gevoelige huid kan gepaard gaan met roodheid en gesprongen adertjes. Maar ook een gemengde vette huid en rokershuiden kunnen enorme adertjes vertonen. Naast een goede bescherming en verzorging heeft deze huid ook behoefte aan iets extra's om de lekkende bloedvaatjes tegen te gaan. Een kuurbehandeling met de Tele'way die de adertjes door gebruik van zwakstroom en een fijn naaldje verwijderd, waardoor de eiwitten in het bloed stollen en het adertjes coaguleren (stollen) verdwijnt het adertje in het niets. Dit heeft een direct zichtbaar resultaat en kan rode adertjes in het gelaat - decolleté - benen - rug in een aantal sessies doen verdwijnen. Als versterking van de huid wordt een dag- en nachtverzorging aangeraden en 3 x/week het Yin coolingmask. Deze producten versterken de huid en zal er voor zorgen dat de huid minder vatbaar wordt om rode adertjes te vormen.