Boek uw kamer

Workshops

Make-up

Leer uzelf maquilleren met de Minerale Make-up.  Deze bieden een uitstekende aanvulling op Onze biolijn van Phyto 5. aangezien ze geen parfum, chemische kleurstoffen, talc, wax bevatten. Dit zijn natuurlijke poeders die anti-bacterieel zijn, de huid niet verstoppen maar laten ademen en een dagelijkse routine mogen zijn om er iedere dag op een natuurlijke manier stralend uit te zien.

Contacteer ons voor meer informatie

Workshop Make-up

Kleur analyse

€95  

Kleurpas

€45  

Make-up workshop

€55  

Set Kleur & make-up : Kleur analyse + Kleurpas + make-up workshop

€195  

Bij aankoop min. € 75 make-up producten is de Make-up workshop gratis

   
Boek behandeling

Informatie

De ideale groepsworkshop maar kan ook individueel. Make-up doet je stralen, kan je vlekkerige huid egaliseren zonder een masker op te hebben, maar hoe breng je dit nu aan?We leren je dit op een vlotte aangename manier zodat je vol vertrouwen met Zao make-up naar huis kan gaan.
 

Hoe gaan we te werk?
We bekijken welke kleuren het beste bij u passen door een kleur analyse te maken. Hieruit zien we snel als u een winter – herfst – lente of zomer type bent. Erna leren we u make-up aanbrengen. We brengen 1 helft aan en stap voor stap doet u de andere kant, zo onthoud u het beste uw gemaakte fouten en zal u deze ook niet meer doen. Zo kan u in een mum van tijd uzelf maquilleren. Een echte aanrader voor wie een frisse en toch natuurlijke make-up wenst aan te brengen met het juiste kleuradvies.

Een uitgebreid kleuradvies kan wonderen doen voor u dagelijkse make-up & de juiste kleur outfit ! Voortaan bieden we deze combinatie aan zodat u een degelijk make-up en mode icoon kan aantrekken.